Survivor – Αγγελική Λάμπρη: «Έψαχνα στα σκουπίδια τα αποφάγια του συνεργείου»

Λαμπερή, χαμογελαστή και ξεκούραστη εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι η Αγγελική Λάμπρη στην εκπομπή Love It.

Advertisement

Η ηθοποιός που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι αλλά και για τη συμπεριφορά των συμπαιχτών της.

Όπως είπε η Αγγελική Λάμπρη:

Advertisement

«Δεν θέλω να δω επεισόδια του Survivor γιατί είναι άλλο το είσαι μέσα και άλλο το τι επιλέγουν να φανεί. Το πρώτο επεισόδιο που είδα ήταν την Τετάρτη και έμεινα παγωτό. Λέω ορίστε; Πείτε μου ότι δεν ήταν έτσι όταν ήμουν μέσα! Είδα ανθρώπους που περνάγαμε καλά, να τσακώνονται μόνο. Δεν είδα πλάκα, δεν είδα τίποτα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»!

Για τον Περικλή Κονδυλάτο που γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι και δέθηκαν σχολίασε:

Advertisement

«Βλέπω την εικόνα του Περικλή Κονδυλάτου κι έχει απασφαλίσει! Δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί. Ο Περικλής είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, που είναι υπέρ της ομάδας. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά του».

Ενώ για την Κάτια Ταραμπάνκο είπε πως: «Με την Κάτια δεν είχα καμία σύγκρουση. Εγώ έκανα τα πουλιά κι έβλεπα ότι την ενοχλούσε. Λέω παιδιά εντάξει δεν είναι καλά, τα νεύρα της! Και μετά από μία εβδομάδα βγήκε! Δεν με ενόχλησε ούτε όταν με ψήφισε.»

Και για τον Πάνο Καλίδη που έφαγε κρυφά φαγητό η Αγγελική Λάμπρη είπε γελώντας:

«Μουχρίτσα, θα του το πω όταν βγει. Δεν είναι ωραίο όταν πεινάνε όλοι να μοιράζεις το φαγητό με κάποιον άλλον μόνο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Πήγε κι έφαγε χωρίς να πει σε άλλους».

Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό που έψαχνε η ίδια φαγητό στα σκουπίδια:

«Δεν θα ξεχάσω που έψαχνα στα σκουπίδια τα αποφάγια του συνεργείου. Δεν υπάρχει το συναίσθημα αυτό. Έλεγα δεν θα το ζήσω ποτέ στη ζωή μου,, ε το έζησα και δεν βρήκα και τίποτα στα σκουπίδια», είπε γελώντας και πάλι η Αγγελική Λάμπρη

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement