Survivor: Όλα όσα έγιναν χθες – Καυγάδες, κατηγορίες και η παίκτρια που είναι υποψήφια να φύγει

Ακόμη ένας αγώνας μεταξύ Μπλε και Κόκκινων έγινε χθες στο Survivor 4, με τους δεύτερους να σημειώνουν άλλη μία ήττα που προκάλεσε νέες εντάσεις.

Advertisement

Οι Μπλε έκαναν περίπατο παίρνοντας το παιχνίδι στο στίβο μάχης με 10-3 κι έτσι οι Κόκκινοι αναμετρήθηκαν μεταξύ τους μετά στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Ανθή, Περικλής, Κοψιδάς έμειναν οι 3 τελευταίοι που κατάφεραν να ισορροπούν με το ένα πόδι στον αέρα, κρατώντας στο ένα χέρι ένα δίσκο με μπαλάκι.

Advertisement

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το μπαλάκι έπεσε από τον δίσκο του Περικλή, κι αμέσως μετά και από τον δίσκο της Ανθής, αφήνοντας τον Γιώργο Κοψιδα να πάρει το παιχνίδι άρα και την προσωπική ασυλία.

Έτσι στο συμβούλιου του νησιού που ακολούθησε, ο Κοψιδάς ήταν εκτός της ψηφοφορίας για αποχώρηση από το Survivor.

Advertisement

Εκεί βέβαια παρακολουθήσαμε μία έντονη διένεξη μεταξύ των παικτών της Κόκκινης ομάδας όπου κατηγόρησαν τον Πάνο Καλίδη ότι έκλεβε λάδι! Η αρχή έγινε με τον Τριαντάφυλλο που όπως είπε βρήκε στο “παλιό καμαρίνι του Καλίδη στην καλύβα των Διασήμων, λάδι για φαγητό”:

Τι έγινε όμως με την ψηφοφορία στην ομάδα των Κόκκινων; Ποιος παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του; Τις περισσότερες ψήφους απέσπασαν η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Τριαντάφυλλος.

Όμως τις περισσότερες, 6 συγκεκριμένα πήρε η Ασημίνα Ιγγλέζου, κι είναι αυτή που κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Survivor αυτή την εβδομάδα.

«Το περίμενα και είχα προετοιμαστεί για αυτό,» είπε στεναχωρημένη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement