Το «Καλύτερα δε γίνεται!» Season 4 έχει τρέιλερ – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Είναι η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, έχει γίνει must κι έρχεται για 4η χρονιά στον Alpha. Με όλα όσα αγαπήσαμε, με όλα όσα μας κρατούν συντροφιά αλλά και με καινούργιες στήλες, με νέες ενότητες, με καινούργια πρόσωπα. Το «Καλύτερα δε γίνεται!», η πιο feeling good εκπομπή του Σαββατοκύριακου, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Advertisement

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ. Με πρόσωπα που έχουν λόγο και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Με θέματα πρωτότυπα και δυνατά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας. Με διαφορετική οπτική και προσέγγιση στην επικαιρότητα. Οι τηλεθεατές θα μαθαίνουν πρώτοι όλα τα τηλεοπτικά παρασκήνια και θα παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα, με ζωντανές συνδέσεις, όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική showbiz. Και βεβαίως οι πιο ενδιαφέροντες και ακριβοθώρητοι καλεσμένοι θα καθίσουν και φέτος στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται».

Στο πλευρό της Ναταλίας οι, γνώριμοί μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

Advertisement

New entry ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο την info πλευρά της εκπομπής και να δώσει τη δική του φρέσκια ματιά στην ελληνική showbiz μέσα από συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα, μεταξύ άλλων, θα είναι τα μάτια και τα αυτιά μας σχετικά με τα reality που θα μας απασχολήσουν την τηλεοπτική χρονιά που έρχεται. Ενώ η Ναταλία Αργυράκη θα συνεχίσει να κάνει με επιτυχία τις συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της τέχνης γενικότερα.

Advertisement

Δείτε το trailer εδώ:

«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement