Το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη υποδέχεται τον Ντάνιελ Νούρκα

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 00:50 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Advertisement

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Ντάνιελ Νούρκα στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής και οι περιπέτειες στην πόλη ξεκινούν. Ο αγαπημένος ηθοποιός από την επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» απαντά με κάθε ειλικρίνεια στις πρωτότυπες ερωτήσεις της «ανάκρισης».

Για την πρώτη του δοκιμασία, ο Ντάνιελ Νούρκα ανεβαίνει σε ένα ρινγκ με παλαιστές και ρίχνεται σε έναν αγώνα πάλης «smackdown» γεμάτο ένταση.

Advertisement

Στην επόμενη στάση τον καλεσμένο περιμένει μια έκπληξη. Στο λεωφορείο εμφανίζεται απροειδοποίητα ο κολλητός φίλος του Νίκος Λάρος. Οι δύο φίλοι μιλούν στην κάμερα για όσα τους συνδέουν στενά.

Ακολουθεί το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Ντάνιελ Νούρκα, με τον καλεσμένο να αντιμετωπίζει δύο ακόμα απολαυστικές δοκιμασίες για να αποδείξει το θάρρος του. Στην πρώτη πρέπει να κάνει τζόγκινγκ σε ένα ολόκληρο τετράγωνο σε κεντρικό σημείο της πόλης φορώντας μαγιό και βατραχοπέδιλα, και χαιρετώντας τον κόσμο που προσπερνά. Στη δεύτερη, καλείται να απαντήσει σε πέντε ερωτήσεις που του κάνει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και σε κάθε λανθασμένη απάντηση πρέπει να σπάσει ένα αυγό στο μέτωπο του.

Advertisement

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να συναντά τον Ντάνιελ Νούρκα στο «Night Out Restaurant» για μία ειλικρινή συζήτηση αλλά και το καθιερωμένο βίντεο για το TikTok.

Συντελεστές

  • Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
  • Executive Producer: Make it Productions
  • Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το trailer

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement