Το ξέσπασμα του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στον αέρα: «Εσείς που με κοιτάτε ξέρετε τι μου έχετε κάνει» – ΒΙΝΤΕΟ

Να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα της «κακοποίησης» και των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλώντας στο «Πρωινό» της Παρασκευής. Ο ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και κοιτώντας την κάμερα απευθύνθηκε σε εκείνους που έχουν ασκήσει και στον ίδιο βία στο παρελθόν.

Advertisement

Μεταξύ άλλων λέει:

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε! Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε», είπε και συνέχισε:

Advertisement

«Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και που δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό…»

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement