Άγριες Μέλισσες: Ο καταιγισμός γεγονότων για τις αδελφές Σταμίρη και οι νέες δικαστικές περιπέτειες

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Ο δικηγόρος Μιχάλης Σαράφης βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Σταμίρη στις δικαστικές περιπέτειες που είχε. Όπως όλα δείχνουν η δικαιοσύνη θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο. Ο Δημήτρης Μαζιώτης μίλησε αποκλειστικά στον Τηλεθεατή και αναφέρθηκε σε όλα όσα φοβάται πως θα συμβούν μετά τις αποκαλύψεις για το φόνο του Σέργιου.

Advertisement

Οι αδελφές Σταμίρη μπαίνουν σε νέους μπελάδες στις Άγριες Μέλισσες, αφού η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι το φόνο τον έχουν κάνει και οι τρεις. Θα απευθυνθούν στον Σαράφη και πάλι;

Δεν έχω ακόμα εικόνα για το τι θα συμβεί. Αν συμβεί όμως αυτό, σίγουρα θα τις συμβουλέψει να μη σκαλίζουν αυτή την υπόθεση, γιατί θα βρεθούν μπλεγμένες. Μπορεί να προκύψουν στοιχεία που θα τις οδηγήσουν εκ νέου στο δικαστήριο. Και όχι μόνο την Ελένη, αλλά και τις τρεις.

Advertisement

Θα βρεθεί και η Ελένη ξανά στο δικαστήριο στις Άγριες Μέλισσες; Δεν έχει τελειώσει για εκείνη η συγκεκριμένη υπόθεση;

Φυσικά, αφού θα κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί δεν έχω διαβάσει τα σενάρια, αλλά θεωρητικά, με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, έρχεται ένας καταιγισμός γεγονότων, που μπορεί να οδηγήσουν και σε μια νέα δικαστική διαμάχη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement