Άγριες Μέλισσες: O νέος ρόλος που θα προστεθεί στο καστ και οι εκπλήξεις

Στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες μας περιμένουν αρκετές ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Ο τηλεοπτικός Προκόπης, κατά κόσμον Γιώργος Ηλιόπουλος μιλώντας στο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής αναφέρθηκε σε όλα όσα θα συμβούν στο Διαφάνι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement

Πώς προσεγγίσατε τον χαρακτήρα;

Προσπάθησα να ζωντανέψω το ρόλο του Προκόπη μέσα από μνήμες που είχα από το σπίτι μου, είμαι από μια λαϊκή οικογένεια, αλλά και από στοιχεία του ελληνικού κινηματογράφου. Θέλησα, αν και εμφανίζεται, λίγο να τον κάνω αγαπητό. Νομίζω τα κατάφερα. Το δώρο βέβαια που μου έκαναν οι σεναριογράφοι στην περσινή σεζόν είναι ότι είδαμε τον Προκόπη και σε πιο δραματικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες. Ο θεατής με ακολούθησε και σε αυτό και ήταν μοναδικό.

Advertisement

Πώς θα δούμε τον Προκόπη στην τρίτη σεζόν;

Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).

Advertisement

Στο Διαφάνι τι θα επικρατήσει;

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ κι ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement