Άκης Δείξιμος: Θεραπεύτηκε από τον κορονοϊό! Τι έγραψε για την περιπέτειά του

Ο Άκης Δείξιμος είχε αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες όταν ήταν θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα είχε δώσει και συνεντεύξεις περιγράφοντας πώς βιώνει αυτή την περιπέτεια της υγείας του. Ανέφερε ότι την περνάει με ήπια συμπτώματα και ότι η μητέρα του τού άφηνε φαγητό στην πόρτα του σπιτιού του.

Advertisement

Πλέον ο τραγουδιστής ξεπέρασε την ασθένεια και όπως έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έχει γυρίσει κανονικά στην καθημερινότητα του.

«Τέλος η περιπέτεια μου με τον #covid19 , αν και με αυτό ζούμε πλέον και προσαρμόζουμε την ζωή μας, προσέχοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Advertisement

Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες. Ήταν πολύ συγκινητική η πρόθεση όλων να είναι κοντά μου, με κάθε τρόπο (ακόμα κι αν δεν το επέτρεψα για ευνόητους λόγους). Δέχτηκα πραγματικά άπειρη αγάπη.

Να ευχαριστήσω δημόσια τον επιχειρηματία και φίλο Θανάση Πριόβολο, που μου σύστησε τον ιατρό κ. Χρήστο Ζαφειρίου και με βοήθησε πολύ, καθώς και την φίλη μου Natassa Asimaki που με δυνάμωσαν ενώ ο ιός προσπαθούσε να με εξαντλήσει.

Advertisement

Φυσικά η οικογένεια μου είναι σπουδαία και είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου. Μαμά, μπαμπά, Κώστα σας αγαπώ.

Έχω επιστρέψει ήδη στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, στην μουσική μου και στην καθημερινότητα μου, ακολουθώντας τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Με χαρά θα δεχτώ όπως δέχτηκα αυτές τις μέρες, μηνύματα από γνωστούς και αγνώστους που περνούν την περιπέτεια τους με τον κορονοϊό.

Εύχομαι υγεία, και σύντομα να ΖΟΥΜΕ πλέον χωρίς τον εφιάλτη που μας βρήκε τους τελευταίους μήνες.», Έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement