Ανεκδιήγητος Τραμπ: Πήρε άρον – άρον εξιτήριο & πέταξε τη μάσκα! “Βγείτε έξω, μη φοβάστε!”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να νόσησε από κορονοϊό, να χρειάστηκε να νοσηλευθεί λόγω των συμπτωμάτων που είχε, να ανήκει σε ευπαθή ομάδα αφού είναι 74 ετών κι υπέρβαρος, ωστόσο μυαλό δεν βάζει.

Advertisement

Άντεξε να μείνει στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ μόλις 72 ώρες, και στις 18:45 τοπική ώρα πήρε εξιτήριο! Κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ νοσηλείας για ασθενή Covid-19 στην δική του κατηγορία!

Και δε σταμάτησε εκεί, συνέχισε να δίνει λάθος μηνύματα στον κόσμο, αφού σε μια συμβολική χειρονομία μπροστά στις κάμερες, έβγαλε επιδεικτικά την προστατευτική μάσκα από το πρόσωπό του.

Advertisement

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάστηκε στο Προεδρικό ελικόπτερο «Marine One», αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του φώναζαν Αμερικανοί πολίτες και δημοσιογράφοι, λέγοντας απλά ένα «σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ». Και 10 λεπτά μετά βρέθηκε στον Λευκό Οίκο.

Κι ενώ στις ΗΠΑ περισσότεροι από 210.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 7,5 εκατομμύρια έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, ο Τραμπ βγήκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου με φόντο τον Οβελίσκο της Ουάσινγκτον και μαγνητοσκόπησε το ακόλουθο μήνυμα:

Advertisement

«Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε. Θα το νικήσουμε, έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα, όλα αναπτύχθηκαν πρόσφατα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ένιωθα τόσο καλά, και δυο μέρες μετά θα μπορούσα να έχω φύγει δυο μέρες νωρίτερα (σ.σ. να έχει πάρει εξιτήριο εννοεί), ένιωθα περίφημα, καλύτερα απ’ όσο ένιωθα εδώ και πολύ καιρό. Είπα πρόσφατα (ένιωθα) καλύτερα απ’ ό,τι πριν από 20 χρόνια. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει, μην το αφήσετε να πάρει τον έλεγχο της ζωής σας. Είμαστε η καλύτερη χώρα του κόσμου, θα επιστρέψουμε».

Και τέλος υποσχέθηκε και θεραπεία! «Ως ηγέτης σας έπρεπε να το κάνω, γνώριζα τους κινδύνους αλλά έπρεπε να το κάνω. Στάθηκα μπροστά, ηγήθηκα, κάθε ηγέτης θα το έκανε. Τώρα είμαι καλύτερα, ίσως να έχω ανοσία, δεν ξέρω. «Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο, όλα γίνονται γρήγορα και παίρνουν έγκριση (σ.σ. από τον FDA), τα εμβόλια έρχονται άμεσα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement