Αποκάλυψη – σοκ από τον Βασίλειο Κωστέτσο για τη μητέρα του: “Πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά”

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικογένειά του έκανε ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος. Σε συνέντευξή του στην ON TIME και την Σπυριδούλα Τριάντου αποκάλυψε τη σοβαρή θανατηφόρα ασθένεια που έχει η 79χρονη μητέρα του και κατήγγειλε ότι έγινε λάθος διάγνωση σε δύο νοσοκομεία.

Advertisement

Συγκεκριμένα ο Βασίλειος είπε ότι η μητέρα του υποφέρει από την ασθένεια ALS, μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

«Πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί.

Advertisement

Στις 11 Μαΐου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει».

Πλέον η μητέρα του βρίσκεται στο σπίτι αφού αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Δεν μπορεί να φάει και η αδερφή του είναι δίπλα της συνεχώς.

Advertisement

Η ασθένεια ALS, είναι η ασθένεια που είχε και ο Στίβεν Χόκινγκ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement