Μπουράκ Χακί: Αποκαλύπτει με ποια ζει στη φάρμα του στην Τουρκία

Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Roomies του Mega.

Advertisement

Ο Μπουράκ που ζει σε μια φάρμα στην Τουρκία μίλησε στις οικοδέσποινες της εκπομπής Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού, μέσω video κλήσης.

Τους είπε για τον σεισμό στη χώρα του λέγοντας ότι: «Ήταν μεταξύ Σμύρνης και Σάμου και η κυβέρνηση στην Τουρκία είπε πως ήταν 6,8 Ρίχτερ. Ήταν δυνατός. Περίπου 500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και κτήρια κατέρρευσαν. Αυτές οι στιγμές είναι λυπηρές»

Advertisement

Ακόμη δήλωσε ότι επιθυμεί να έρθει στη χώρα μας αλλά είναι αδύνατον για την ώρα «εξαιτίας των προβλημάτων στα σύνορα και του ιού δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή».

Ο Μπουράκ αναφέρθηκε ακόμη στην ταινία που ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση και θα πάρει μέρος. Τα γυρίσματα όμως έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Είπε σχετικά: «Με τη Μιμή Ντενίση συζητάμε για την ταινία τα τελευταία 3 χρόνια και είχαμε κανονίσει να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Αναβλήθηκαν, όμως, λόγω της πανδημίας για το 2021».

Advertisement

Τα κορίτσια τον ρώτησαν και για το πώς ζει στη φάρμα του και τους είπε: «Κάνω διάφορες αγροτικές εργασίες. Μαζεύουμε καρύδια και όταν έχω χρόνο έρχομαι εδώ. Ζω στη φάρμα με την οικογένειά μου. Με τη γιαγιά και τη μητέρα μου. Αλλά αν ρωτάς κάτι άλλο έχω να σας πω ότι είμαι μόνος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement