Brooke Shields: Έτσι κατάφερε στα 55 της να αγαπά επιτέλους το σώμα της!

Η Brooke Shields επανέρχεται στο προσκήνιο με μία νέα συνέντευξη όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πώς απέκτησε αυτοπεποίθηση στα 55 της χρόνια!

Advertisement

Δε δίστασε να ομολογήσει ότι ξεκίνησε σε αυτή την ηλικία να φοράει μπικίνι και να αγαπά το σώμα της, κάτι που νεότερη δεν το τολμούσε, κι αυτό μετά από προτροπή από τις ίδιες τις κόρες της!

Είπε λοιπόν ότι: «Φορούσα εκείνα τα μεγάλα μαγιό που έχουν όσο περισσότερο ύφασμα γίνεται. Οι κόρες μου έλεγαν, “Μαμά, είναι γελοίο”. Έβλεπα κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια τους και μου καμάρωνα πράγματα όπως τα οπίσθιά μου. Πράγματα στα οποία ποτέ δεν θα ήθελα να εστιάσω στη ζωή μου. Το να είμαι 55 και να λέω, “Στάσου λιγάκι, οι γυναίκες άνω των 50 δεν έχουν τελειώσει”». «Σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν είσαι ηθοποιός, είναι τύπου “έκανες καριέρα, χαλάρωσε”, αλλά εγώ νομίζω πως τώρα ξεκινάω», σημείωσε.

Advertisement

Κι όσο κι αν μας ξαφνιάζει, αυτή η τόσο εντυπωσιακή γυναίκα ντρεπόταν για την εξωτερική της εμφάνιση! Όπως είπε:

«Συνήθιζα να γυμνάζομαι οκτώ φορές την εβδομάδα και το έκανα για το σόου ή τη δουλειά επειδή η κάμερα δεν είναι πάντα ευγενική. Οπότε υπάρχει κάποια ματαιότητα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να μην ασχολούμαι με την εξωτερική εμφάνιση. Οι ασκήσεις στο Instagram είναι απλώς ένας τρόπος για κίνηση και ενδορφίνες. Έχει πλάκα να κάνεις πιέσεις στα χέρια με δυο μπουκάλια κρασί. Δεν διαθέτουμε όλοι πολυτελή γυμναστήρια αυτή τη στιγμή αλλά σας εγγυώμαι, αν κάνετε κάτι για πέντε λεπτά, θα έχει θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε.

Advertisement

Σχετικά με το πόσο την επηρέασαν οι κόρες της τόνισε ότι:

«Οι κόρες μου λένε πως έχω καμπύλες. Για εκείνες οι καμπύλες είναι κάτι διαφορετικό. Τις βλέπω πόσο χαίρονται. Θέλω κι εγώ να χαρώ. Μαθαίνω από αυτές και πάντα μου λένε πως είναι καλύτερα με κάτι που δείχνει το σώμα παρά με κελεμπία».

Και εξομολογήθηκε πως παρόλο που ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 11 μηνών και πάντοτε ανήκε στις άκρως εντυπωσιακές γυναίκες, είχε κόμπλεξ για το σώμα της!

«Δεν είχα επαφή με το σώμα μου, δεν ήταν κάτι που κοιτούσα. Σχεδόν δεν ήθελα να ξέρω πως υπάρχει. Ήταν αυτό το κόμπλεξ παρθενίας και μετά ήμουν μοντέλο, βασικά σε εξώφυλλα, οπότε φωτογραφιζόμουν κυρίως από τον λαιμό και πάνω. Όλα είχαν να κάνουν με το πρόσωπο και τα φρύδια. Ο τρόπος μου να προσεγγίσω το θέμα ήταν απλώς να μην το σκέφτομαι». «Ήμουν στο μάθημα χορού και ο δάσκαλος έλεγε, “Shields, γιατί δεν κοιτάζεσαι;” και του απαντούσα, “Δεν χρειάζεται να κοιτάζω τον εαυτό μου. Το κάνουν οι υπόλοιποι αρκετά”. Οπότε μου λέει, “Εντάξει, αλλά θα πέσεις αν δεν το κάνεις”».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement