Χωρίς ρεύμα για μέρες και η Μαρία Μπακοδήμου – «Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Η κακοκαιρία Μήδεια χάρισε όμορφες χιονισμένες εικόνες στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, προκάλεσε όμως κι αρκετά προβλήματα, όπως την διακοπή ηλεκτροδότησης.

Advertisement

Μεταξύ αυτών που έχουν μείνει για 24ωρα χωρίς ρεύμα, είναι και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου.

Με μία ανάρτησή της στο instagram, διαμαρτύρεται για την κατάσταση σημειώνοντας ότι «Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας» κι αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει αυτή αλλά και κάθε πολίτης που βιώνει αυτή τη δυσκολία.

Advertisement

«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα Βόρεια. Από την αρχή της #Μήδεια το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά … Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ. Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση, για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι . Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση . Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια #πρωθυπουργός»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement