Δημήτρης Σταρόβας: Ο 3ος γάμος, το μπότοξ της Μπεκατώρου & το error στη ζυγαριά!

Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην Ελένη Ευσταθίου για την εκπομπή «Love it» και όπως πάντα δεν μέτρησε τα λόγια του.

Advertisement

Αναφέρθηκε στους γάμους που έχει κάνει, στις σχέσεις με την κόρη του, στη σύντροφό του αλλά και στην κολλητή του Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας «κάρφωσε» με το γάντι την Μαρία Μπεκατώρου πως κάνει μπότοξ ενώ αναφέρθηκε και στον φόβο που έχει από τότε που ήταν ακόμη πολύ νέος:

Advertisement

«Θα πω γενικά ότι είμαι θρησκευόμενος, αλλά όχι θρησκόληπτος. Φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών. Μπότοξ; Όχι. Σαν τη Μπεκατώρου που τη βρίζω, της λέω… θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε.»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τους 2 γάμους που έχει κάνει και σημείωσε ότι αν θα παντρευόταν ξανά θα το έκανε μόνο για το χατίρι της συντρόφου του Άννας:

Advertisement

«Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει δύο γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους… γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Μην της το πείτε… Θα το έκανα για το χατίρι της Άννας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη του:

«Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την Άννα, φίλες είναι, έχουν πολύ σχέση. Εξάλλου με την μαμά της είχα χωρίσει όταν ήταν 8 μηνών. Η κόρη μου δεν μου λέει όλα τα προσωπικά της, όχι όσα. Τώρα στα 17 της, θα ήθελα να ξέρω περισσότερα μυστικά της».

Ενώ με το γνωστό του καυστικό χιούμορ είπε για τα κιλά του: «Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι! Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error!».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement