Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπουζιώτης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο ίδιος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Advertisement

Η Έλενα Ακρίτα έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το facebook.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα:

Advertisement

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος.

Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το «έλα βρε» που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»

Advertisement

Η οικογένεια του Daisy.gr αποχαιρετά τον Βασίλη Μπουζιώτη.
Καλό παράδεισο
!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement