Έκκληση από την Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ανοιχτή έκκληση απηύθυνε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open η Έρρικα Πρεζεράκου, για την 7χρονη ανιψιά της που διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου. Ο ξανθός άγγελος θα χρειαστεί να μεταφερθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα σε κλινική στο Τέξας με σκοπό να ακολουθήσει θεραπεία.

Advertisement

Η Έρρικα Πρεζεράκου είπε:

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ξεπεράσει η μικρή Αναστασία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας που είναι εξειδικευμένη. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται τη βοήθειά μας. Από προσευχή μέχρι να βάλουμε χρήματα σε ένα κοινό λογαριασμό μέσω της Eurobank. Θα χρειαστούν περίπου 700.000 ευρώ και έχουν συγκεντρωθεί τα μισά. Είμαι πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα. Εδώ μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία».

Advertisement

Τέλος για την ψυχολογία του παιδιού, είπε:

«Η Αναστασία, επειδή όλο αυτό ξεκίνησε όταν τα ματάκια της γύρισαν και νομίζαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό, ήρθε αμέσως με την οικογένειά της από την Καλαμάτα. Είμαστε σε μια διαρκή ταλάντωση. Ένα κομμάτι που ή θα κλαίμε ή θα λέμε πάμε γερά. Κάναμε πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τα κάνουμε και του χρόνου».

Advertisement

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Έρρικα Πρεζεράκου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement