Εκτός εαυτού ο Τομ Κρουζ με συνεργάτες του: Γ@@@ληδες… Δεν ακούω συγγνώμες!

Ο Τομ Κρουζ έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να ουρλιάζει σε συνεργάτες του, στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Mission: Impossible 7», που γίνονται στη Βρετανία.

Advertisement

Όπως διαβάζουμε σε ξένα δημοσιεύματα, το ξέσπασμα του σταρ προήλθε όταν 2 μέλη από το κινηματογραφικό συνεργείο δεν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας κατά τον κορονοϊό και στεκόντουσαν σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

Ο 58χρονος σταρ όταν το αντιλήφθηκε άρχισε να τους ουρλιάζει και τους απείλησε πως αν δεν συμμορφωθούν, τους περιμένει ακόμη και απόλυση.

Advertisement

Η βρετανική εφημερίδα Sun, μετέδωσε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα όπου ο Χολιγουντιανός σταρ ακούγεται εκτός εαυτού να ουρλιάζει και να βρίζει, προκειμένου να γίνονται σεβαστοί από το συνεργείο οι κανόνες προστασίας.

Όπως γράφει σήμερα η New York Post, ο Κρουζ επιμένει στους αυστηρούς κανόνες προστασίας όσων βρίσκονται στα γυρίσματα κι έτσι δεν δίστασε να ξεσπάσει μπροστά σε τουλάχιστον 50 μέλη του συνεργείου.

Advertisement

Όπως μπορείτε να ακούσετε στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!. Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@ληδες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους».

Μπορεί ο τρόπος που εκφράστηκε ο Κρουζ να μην ήταν ο καλύτερος, όμως το σκεπτικό του σίγουρα ήταν πολύ πολύ σωστό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement