Ελεάννα Τρυφίδου: Αποκάλυψε πώς έχασε 35 κιλά!

Η δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου έδωσε το παρόν χθες βράδυ στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA.

Advertisement

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη σε ανθρώπους που «Έμειναν μισοί κι άλλαξαν ζωή», που πάλεψαν με την παχυσαρκία και νίκησαν. Καλεσμένοι ήταν ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς, ο γνωστός ράπερ Θηρίο – Κώστας Δρακούλας, και η Ελεάννα.

Η δημοσιογράφος είχε φτάσει να ζυγίζει 121 κιλά και σήμερα έχει χάσει 35! Συνεχίζει όμως την προσπάθειά της με στόχο να χάσει ακόμη 20.

Advertisement

Πώς το αποφάσισε; πώς νίκησε τη ζυγαριά; Όπως είπε στον Αντώνη Σρόιτερ:

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

Advertisement

Μάλιστα πρόσθεσε όλο πάθος ότι έχει στόχο να καταφέρει να φορέσει μπικίνι:

«Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη. Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».

Και με πάθος εξομολογήθηκε πώς: «όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement