Επίθεση Παπανώτα στον Μουτσινά: Αν έχει καβαλήσει ή όχι το καλάμι ας το πουν οι άλλοι

Ο ασυγκράτητος Δημήτρης Παπανώτας δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση στη δήλωση του Νίκου Μουτσινά ότι δεν έχει «καβαλήσει» το καλάμι.

Advertisement

Ο Νίκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Fipster και σήμερα το πρωί πρόβαλαν ένα απόσπασμα στο Happy Day. Και τότε ήταν που ο Δημήτρης Παπανώτας δεν κρατήθηκε!

«Για το αν έχει “καβαλήσει” ή όχι ο Μουτσινάς, να αφήσει να το πουν οι άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

«Μπράβο του, χίλια μπράβο! Αυτό που εκτιμώ στον Νίκο είναι ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι ούτε στα αρχικά του βήματα. Είναι, δηλαδή, ο άνθρωπος… Τι να πω… Πολύ δύσκολα νιώθεις ότι κάνεις κάτι κακό και το κάνεις. Πολύ δύσκολα κάποιος που έχει καβαλήσει θα πει ότι ναι, εγώ έχω καβαλήσει. Και το εκτιμώ πάρα πολύ όταν το συνειδητοποιεί. Αλλά όταν είσαι πρώτη χρονιά στην τηλεόραση και λες εγώ θέλω τη δικιά μου κάμερα, είναι μια ένδειξη καβαλήματος, με συγχωρείτε».

Και συνέχισε με τον χαρακτηριστικό του καυστικό τρόπο συμπληρώνοντας:

Advertisement

«Για το αν έχει καβαλήσει ή όχι πρέπει να αφήσει να το πουν οι άλλοι. Να το λέει ο ίδιος; Τι θα έλεγε; Πραγματικά είμαι μεγάλη ψωνάρα; Ποιο είναι το βασικό στοιχείο που έχει επιτυχία γιατί κάνει αυτό που αγαπά και που του ταιριάζει; Ότι είναι μόνος του. Αυτό του ταιριάζει και αγαπά. Να μην υπάρχει… διάθλαση του φωτός. Να είναι ο προβολές… Ας πούμε αλήθειες, Σταματίνα μου», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement