Εβελίνα Παπούλια: Μιλάει για την εγκυμοσύνη της σε μικρή ηλικία! Και την απόρριψη πρότασης ύψους 60.000 ευρώ

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Advertisement

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην μονάκριβη κόρη της, σε ανθρώπους που όταν έμεινε έγκυος στα 27 της, είπαν ότι καταστρέφει την καριέρα της αλλά και σε τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε!

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN για την κόρη της Αφροδίτη είπε ότι «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως, αν επαγγελματικά έχεις βρει τον δρόμο σου, έχεις τα χρήματα σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί».

Advertisement

Αναφέρθηκε τότε στο πώς αντέδρασαν κάποιοι άνθρωποι του χώρου όταν μαθεύτηκε ότι είναι η ίδια έγκυος: «Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη για αυτό, ήθελα κιόλας. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, «καλά τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς, μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου!». Δεν θεώρησα όμως ποτέ ότι την καταστρέφω, αντιθέτως ένιωσα ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θαυμάζει την κόρη της «γιατί είναι πεισματάρα, κι έχει όλο το πάθος μέσα της, όπως κι εγώ! Την θαυμάζω από μικρή!»

Advertisement

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης πως της έκαναν πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή που θα την απασχολούσε μόλις 3 μήνες, με αμοιβή 60.000 ευρώ, κι εκείνη απάντησε αρνητικά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement