Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης για το περιστατικό με τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Εξοργιστικό, αυτό είναι εργασιακός μεσαίωνας»

Στο θέμα που κάνει από χτες τον γύρο του διαδικτύου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης. Το βίντεο του σερβιτόρου που εμφανίζεται να εξυπηρετεί τουρίστες στη Ρόδο μέσα από τη θάλασσα έκανε τον Νίκο Μάνεση να ξεσπάσει στην έναρξη της εκπομπής του.

Advertisement

«Θέλω να πάμε σε ένα θέμα που είναι εξοργιστικό. Ο νεαρός κύριος κοντεύει να πνιγεί, να φτάσει το νερό μέχρι το πηγούνι του, για να τους πάει να φάνε ένα κλαμπ σάντουιτς, να πιούν έναν καφέ ή έναν χυμό. Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι εργασιακός μεσαίωνας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Οι τουρίστες δεν θα έπρεπε να παραγγέλνουν έτσι, υπάρχει συνυπευθυνότητα. Θα πρέπει οι κρατικοί μηχανισμοί να κινούνται αυτεπαγγέλτως, να γίνονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι», προσθέτει ο δημοσιογράφος του Alpha.

Advertisement

«Εάν νομίζει κάποιος ότι αυτό που βλέπουμε είναι συνθήκες εργασίας για έναν σερβιτόρο, τότε πλέον σταματάει η κουβέντα εδώ πέρα», τονίζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης εμφανώς ενοχλημένος.

«Επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν αναφέρουμε ποιος beach bar είναι και ποιος ιδιοκτήτης είναι, γιατί είναι γνωστός. Ενδεχομένως όλα να είναι νόμιμα και από τη στιγμή που ο νεαρός εργαζόμενος λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, η ιστορία να κλείνει.

Advertisement

Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Για ένα μεροκάματο και για 2 ευρώ παραπάνω δεν είναι δυνατόν να εξωθούμε τους εργαζόμενους σε αυτές τις συνθήκες. Το θεωρώ αδιανόητο», σχολιάζει για το επίμαχο περιστατικό ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement