Γιάννης Μπέζος: «Yποφέρω όταν μιλάω με ηλίθιους…»

Στα social media αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση. Ο ηθοποιός μίλησε και για τους συνομιλητές του οι οποίοι πρέπει να έχουν κάποιες προδιαγραφές ώστε να σταθούν απέναντι του.

Advertisement

Χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι λίγο σνομπ εγώ. Το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Δηλαδή υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητα τους, να μεγαλώσουν και να εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, θέλω ανθρώπους με μυαλό, σκέψη, εσωτερική ανησυχία και εσωτερική συγκρότηση. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους οι οποίοι είναι μόνο λόγια, συνήθως είναι κάτι τεμπέληδες και ψευτοσοσιαλιστές αυτοί. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω, και φυσικά δεν θέλω να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω την χάρη ποτέ.

Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά. Μας αρέσουν πάρα πολύ γιατί δεν μένει τίποτα, ούτε αυτά μένουν. Τίποτα δεν μένει από τα social media. Τα παίρνει ο αέρας, ο χρόνος τα σαρώνει και τα πετάει στις αποθήκες. Οτιδήποτε είναι να μείνει, θα μείνει ο κόσμος να χαλάσει.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement