Γιάννης Βαρδής: «Είμαι ευλογημένος που πρόλαβα να πω στον πατέρα μου πολλά “σ’ αγαπώ”» [Βίντεο]

Για τον σπουδαίο Αντώνη Βαρδή μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, αποκαλύπτοντας σημαντικές στιγμές που πέρασε μαζί του.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Θυμάμαι περιστατικό που κάποιος έπιασε τον πατέρα μου στο δρόμο και του είπε… δεν μου αρέσουν καθόλου τα τραγούδια σου. Ήταν κακότροπο. Δεν βάζω δικά μου τραγούδια και του πατέρα μου στο σπίτι. Θέλω από μόνα τους μεγαλώνοντας να ανακαλύψουν ποιοι είμαστε.

Advertisement

Υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου και σιγά σιγά θα αρχίσουν να δίνονται σε καλλιτέχνες που πραγματικά θέλουν να τραγουδήσουν κομμάτια του πατέρα μου. Θέλω όταν τελειώσει όλο αυτό με τον κορονοϊό να γίνει μια συναυλία για να γνωρίσουν όλες οι γενιές τον πατέρα μου. Είμαι τυχερός και ευλογημένος που πρόλαβα να πω στον πατέρα μου πολλά πράγματα, πολλά “σ’ αγαπώ”.

Τα πρώτα χρόνια που συμβιώσαμε υπήρχε τεράστιο χάσμα ανάμεσά μας. Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης μου είπε “σου ζητώ συγγνώμη γιατί προσπαθώ να σε κάνω σαν κι εμένα. Άνοιξε τα δικά σου φτερά”. Έχω κρατήσει επαφή με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τον μπαμπά μου», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement