Γιώργος Μαυρίδης: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, λόγω κορονοϊού.

Advertisement

Όπως ειπώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, ο Γιώργος δεν μπορεί καν να μιλήσει και επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου. Τους αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια.

Στο μήνυμά του ο Γιώργος έγραψε: «Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».

Advertisement

Ελπίζουμε σύντομα να γίνουν καλά και οι δύο τους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement