Γιώργος Πατούλης: Θετικός στον κορονοϊό – Τι έδειξε το τεστ της συζύγου του Μαρίνας

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή, χθες το βράδυ.

Advertisement

Σε ανάρτησή του στο Facebook, εξήγησε πώς κόλλησε τον ιό, γράφοντας:

«Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς».

Advertisement

Σε τεστ υπεβλήθη και η σύζυγός του Μαρίνα αλλά και ο γιος τους Αλέξανδρος. Η κυρία Πατούλη έγραψε σχετικά με τα αποτελέσματα που έλαβε πώς:

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement