Γιώτα Νέγκα «Τραγουδώντας την Ευτυχία» στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι σε Αθήνα και Κύπρο, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, για να  μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Advertisement

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα. 

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι  ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν  τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Advertisement

Από Δευτέρα 08 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, είστε όλοι καλεσμένοι, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα τα τραγούδια της Ευτυχίας, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει.

Μία παράσταση το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Advertisement

Δείτε το trailer

Συντελεστές

Πιάνο: Χρήστος Θεοδώρου 

Έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο): Νίκος Κατσίκης 

Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης – Νίκος Κόλλιας 

Φώτα: Φίλιππος Τρέπας  

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Μenta Art Events

Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα

Παραγωγή: «MENTA ART EVENTS»

Πρεμιέρα: Δευτέρα 08 Νοεμβρίου 2021

Χώρος: Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Ιπποκράτους 9-11 (Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο)

Προπώληση: Viva.gr

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement