Γρηγόρης Βαλτινός: Η στιγμή που «φλέρταρε» με τον θάνατο!

Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που έχει τιμήσει πραγματικά το επάγγελμά του! Είναι από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχωρίζει για το ταλέντο του και το ήθος του.

Advertisement

Χωρίς να κυνηγάει τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να παίζει το παιχνίδι της showbiz, ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει κερδίσει το κοινό με τις υποκριτικές ικανότητές του και μόνο. Εξάλλου είναι υπεραρκετές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1. Και στη διάρκειά της αναφέρθηκε στο πώς η ευσυνειδησία του στα 40 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση και το θέατρο, κόντεψε να του στοιχίσει ακόμη και τη ζωή του.

Advertisement

«Μου έχει κοστίσει στην υγεία μου, μια παλινδρόμηση, άγχος, στρες, stress attack. Με έχουν πάει στο νοσοκομείο από παράσταση στο διάλειμμα. Νομίζω ήταν στην παράσταση «Ερωτική αναρχία». Ήταν κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ανέβηκαν οι παλμοί. Ο γιατρός μου είπε αργότερα απορώ πώς δεν πέθανες» περιέγραψε.

Στην εκπομπή, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και στον πατέρα του, στη σχέση τους που ήταν ιδιαίτερα τραυματική για τον ίδιον:

Advertisement

«Ντρεπόμουν, ήμουν το μόνο παιδάκι που δεν είχε εμφανιστεί ο πατέρας του» είπε. «Τον πατέρα μου τον γνώρισα όταν ήμουν 20 χρονών με τη βοήθεια του ξαδέλφου μου. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε γράμματα και φωτογραφίες. Θα μπορούσα να είμαι στην Αμερική. Δεν πήγα όμως γιατί θα σκότωνε τη μητέρα μου. Ήρθε εκείνος στην Ελλάδα και τον γνώρισα. Ήμουν αρκετά ψύχραιμος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement