H Βικτώρια Χαλκίτη μιλάει για τις εξωσωματικές που έκανε επί 8 χρόνια!

Μια βασανιστική αγωνία 8 ετών έζησε η Βικτώρια Χαλκίτη που όμως τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο: αυτό του ρόλου της μητέρας!

Advertisement

Η Βικτώρια Χαλκίτη είναι μία ακόμη γυναίκα που προσπαθούσε επί χρόνια, 8 συγκεκριμένα να γίνει μητέρα με εξωσωματική. Έκανε 6-7 προσπάθειες με την αγωνία να κορυφώνεται κάθε φορά και να την ακολουθεί η απογοήτευση, μέχρι που έγινε το θαύμα!

Η Βικτώρια, μιλώντας σήμερα στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη είπε μεταξύ άλλων για τον αγώνα που έδωσε και το πώς νιώθει πλέον τώρα που έχει τον γιο της:

Advertisement

«όταν ήμουν έγκυος περίμενα πως και πως να γνωρίσω τον γιο μου. Τώρα τον έχω γνωρίσει για τα καλά! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν περιγράφεται. Είμαι κάθε μέρα, όλη μέρα με το παιδί μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία τραγουδώντας».

«Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές. Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Βικτώρια Χαλκίτη.

Advertisement

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας της που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό της:

«Αυτό που ήθελα να πω περισσότερο στη μαμά μου είναι «γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον Φίλιππο». Αυτός είναι ο καημός μου ο μεγάλος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement