Η Μπέτυ μιλάει για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου και ραγίζει καρδιές: “Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να…”

Ένας μήνας συμπληρώθηκε στις 23/9 από την απώλεια του σπουδαίου Γιάννη Πουλόπουλου.

Advertisement

Η Μπέτυ Πουλοπούλου μιλάει για την απώλεια του συζύγου της και συγκλονίζει με μία εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όλα όσα είπε:

Advertisement

«Ένας ανυπόφορος μήνας χωρίς τον Γιάννη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που τον αγαπούν τόσο και λατρεύουν τα τραγούδια του. Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφού τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη» σημείωσε.

Όσο για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, είπε: «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement