Η διευκρίνηση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλο

Την Δευτέρα 19.7.21 ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την  τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 81 ετών. 

Advertisement

Τραγικές φιγούρες είναι η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου που έχουν βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια αυτή. 

Η ηθοποιός που αυτό το διάστημα έχει σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς “Η Γη της Ελιάς” στην οποία συμμετέχει προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της και να σταθεί δυνατή. Θέλησε μέσα από μια ανάρτηση να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους σε αυτή την απώλεια αλλά και να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τα έξοδα της κηδείας του σπουδαίου τραγουδιστή.

Advertisement

“Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του. Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις, θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας”

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement