Η Δούκισσα επιστρέφει στην τηλεόραση – Τι είπε για τα παιδιά, τον άντρα της & τη νέα εκπομπή

Μετά από 3 χρόνια η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε σήμερα στα τηλεοπτικά πλατό! Το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε μείνει εκτός τηλεόρασης γιατί επιθυμούσε να αφιερώνει όλο τον χρόνο στα 2 παιδιά της.

Advertisement

Και φέτος αποφάσισε να επιστρέψει. Εξάλλου όπως λέει η πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ έκανε μία φωνούλα μέσα της να της πει: «Προχώρα, ήρθε η στιγμή!»

Η Δούκισσα θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή Super Makeover, που “είναι η απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που είδατε ποτέ!

Advertisement

Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση και το στιλ τους.

Η Δούκισσα μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφο του OPEN που τη συνάντησε στο πλατό που έκανε γύρισμα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη χρονιά που περνάει λόγω καραντίνας. «Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Ο άντρας μου μου μεταφέρει την αισιοδοξία του!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement