Η είδηση βόμβα της ημέρας: Μουτσινάς & Συνατσάκη υπέγραψαν Σύμφωνο Συμβίωσης!

Μία είδηση-βόμβα «έσκασε» σήμερα! Δύο πολύ καλοί φίλοι, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη φέρονται να έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης!

Advertisement

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι συνδέονται μεταξύ τους με πολύ δυνατή φιλία, κανείς όμως δεν περίμενε κάτι τέτοιο!

Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα Espresso, οι δυο τους αποφάσισαν να συνδεθούν ακόμη πιο στενά μεταξύ τους!

Advertisement

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νίκος και η Μαίρη κατέθεσαν χθες το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, το σύμφωνο συμβίωσής τους.

Η επιλογή της περιοχής του Χαλανδρίου δεν είναι τυχαία αφού εκεί μένει ο Νίκος Μουτσινάς.

Advertisement

Δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή να έγινε προκειμένου ο Νίκος Μουτσινάς να διευκολυνθεί στην διαδικασία υιοθεσίας παιδιού, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να πράξει.

Μάλιστα σε συνέντευξη του είχε αναφέρει σχετικά:

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία υιοθεσίας λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement