Η Ελένη Φουρέιρα θα ντυθεί νυφούλα και παντρεύεται με τον Αλμπέρτο Μποτία!

Και αυτή θα είναι σίγουρα η χρονιά της Ελένης Φουρέιρα! Η γαζέλα τραγουδίστρια που καθηλώνει το κοινό με τη φωνή αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες, βλέπει το 2021 να ξεκινά με τα καλύτερα μηνύματα και για τα προσωπικά της.

Advertisement

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία και του είπε το «Ναι»!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια, όχι όλα ρόδινα. Η σχέση τους είχε περάσει μεγάλη κρίση και είχαν χωρίσει για ένα διάστημα.

Advertisement

Η απουσία του Ισπανού διεθνή ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό αφού αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας, ήταν για το ζευγάρι μεγάλη πρόκληση.

Πλέον όμως όχι μόνο είναι μαζί, αλλά σχεδιάζουν και την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Advertisement

Την είδηση αποκάλυψε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η δημοσιογράφος Μαρένα Καδιγιαννοπούλου όπου είπε:

«Στα επαγγελματικά η Ελένη είναι στα πάνω της. Στα προσωπικά είναι ακόμα καλύτερα γιατί η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε, είπε το “ναι” απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο “House of fame” και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το “House of fame”, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας».

Και ο Άρης Καβατζίκης συμπλήρωσε:

«Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement