Η εξομολόγηση για τη Τζένη Καρέζη που θα συζητηθεί: «Το κουβαλούσε για πάντα ως πληγή μέσα της»

Για τη σχέση που είχε η Τζένη Καρέζη με τον πατέρα της μίλησε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό. Όπως αποκάλυψε η κακή σχέση της αείμνηστης ηθοποιού με τον πατέρα της δεν αποκαταστάθηκε ποτέ επειδή εκείνη αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Advertisement

«Η σχέση της Τζένης Καρέζη με τον πατέρα της ήταν προβληματική από τότε που η Καρέζη του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και αυτό που με σοκάρισε και εμένα πραγματικά ήταν ότι όταν του ανήγγειλε πως θέλει να γίνει ηθοποιός εκείνος χώρισε και την μητέρα της. Δεν την ξανά είδε ποτέ και δεν είδε ποτέ τη Τζένη σε κάποιο θέατρο ή σε κάποια ταινία. Ούτε πήγε καν στο γάμο της ή στα βαφτίσια του παιδιού της. Δεν την είδε ποτέ, της το κράτησε. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός.

Δεν της το συγχώρησε ποτέ ότι έγινε ηθοποιός και όσο αν πέτυχε εκείνη στα χρόνια που ακολούθησαν εκείνος δεν πήγε ποτέ να την δει. Αυτό ήταν πάρα πολύ σκληρό και η Καρέζη το κουβαλούσε για πάντα ως πληγή μέσα της».

Advertisement

Ακούστε όλα όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement