Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα κάνουν συναυλία σε παγκόσμιο live streaming

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του μουσικού χώρου, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρήκαν τρόπο να είναι κοντά στους θαυμαστές τους αυτές τις γιορτές.

Μπορεί τα κέντρα διασκέδασης να είναι κλειστά, οι δύο τραγουδιστές όμως ετοιμάζουν μία ανεπανάληπτη live streaming βραδιά.

Advertisement

Το ζευγάρι θα τραγουδήσει ζωντανά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) στον εντυπωσιακό χώρο του «Estate», και η συναυλία τους θα μεταδοθεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Έτσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα τους απολαύσουμε σε ένα μοναδικό live δίωρο performance με solo ερμηνείες και ντουέτα.

Advertisement

Θα ακούσουμε την Καίτη σε κάποιες από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της, καθώς και τα νέα της hits με τον Φοίβο, όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Κι ο Διονύσης θα παρουσιάσει τις δικές του διαχρονικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή η στο viva.gr

Για όσους προμηθευτούν VIP εισιτήριο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους.

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ