Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον πατέρας της έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας προς την Ελλάδα που λόγω τον Πυρκαγιών βιώνει μία κρίσιμη περίοδο, έρχεται από το εξωτερικό. Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον πατέρα της θέλησαν να εκφράσουν την συμπόνια τους προς τον ελληνικό λαό.

Advertisement

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με τον πατέρα της και στέλνουν το μήνυμα τους στους πυρόπληκτους αλλά και τις ευχές τους στους πυροσβέστες που δίνουν μία τεράστια μάχη με τις φλόγες.

Η ίδια ανέφερε πως η Ελλάδα έχει περάσει πολύ άσχημα με την πανδημία και την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα χρειάζεται πολύ δύναμη για να ανακάμψει. «Επιμονή χρειάζεται. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουν», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Η Ελλάδα μάχεται με 586 πυρκαγιές σε όλη την χώρα. Μια φυσική καταστροφή, που όπως είπε κι ο πρωθυπουργός, έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας και την δύναμη μας στους πυροσβέστες και σε όσους επλήγησαν. Σας στέλνουμε την θερμή μας συμπόνια. Σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement