Η Μαρίνα Πατούλη απαντά στους επικριτές της

Την δική της απάντηση σε όλους όσους σχολιάζουν επικριτικά τις στιλιστικές της επιλογές, θέλησε να δώσει μέσα από την κάμερα του “Πρωινού” η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια αναφέρθηκε στις παιδικές μνήμες της από τις ημέρες των γιορτών.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

“Προερχόμενη από μία παραδοσιακή οικογένεια, μοναχοπαίδι, ζούσαμε σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη, μια ωραία μονοκατοικία που ήταν οι γιαγιάδες πάνω-κάτω, οι γονείς μου και οι θείοι μαζί μας και με χαρά περιμέναμε τις μέρες των γιορτών. Έζησα σε ένα πολύ ωραίο ροζ περιβάλλον, πολύ προστατευμένο, πολύ θωρακισμένο που πράγματι τα είχα όλα και κυρίως την ψυχική γαλήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της οικογένειας. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το μοντέλο και στην προσωπική μου ζωή. Όταν απέκτησα τον Αλέξανδρο πλέον γίναμε τρεις στην οικογένεια και δόθηκε πλέον η ελπίδα και το κίνητρο για να είμαστε χαρούμενοι” συνέχισε.

Advertisement

Τι απαντά στους επικριτές της;

“Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου που το ξέρουν και όσοι με ξέρουν, είναι ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους. Αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι που θα είναι προς όφελός μου και θα με αναβαθμίσει ως προσωπικότητα και θα με βοηθήσει ως άνθρωπο, δέχομαι να το αλλάξω. Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν. Όλοι έχουμε τις επιλογές και την αισθητική μας. Στο πλαίσιο του σεβασμού της διαφορετικότητας θεωρώ ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε καλά. Προτιμώ να είμαι αληθινή και ειλικρινής, παρά ψεύτικη και δήθεν”.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement