Η Ρούλα Κορομηλά μας έδειξε πως ήταν στα νιάτα της

Η Ρούλα Κορομηλά έχει τον τίτλο πάνω από 3 δεκαετίες της εθνικής μας παρουσιάστριας. Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πρωτοποριακά shows άνοιξε το δρόμο για νέα projects στην ελληνική τηλεόραση.

Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η Ρούλα απέχει συνειδητά από την μικρή οθόνη με κάποιες μικρές εξαιρέσεις όπως το 2020 που παρουσίασε το εορταστικό σπίτι με το MEGA με τον Αντώνη Ρέμο και το 2021 που παρουσίασε πάλι το σπίτι με το MEGA με καλεσμένο τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

Η γυναίκα με τις χρυσές επιτυχίες θέλει να περνάει τον χρόνο της σπίτι της με τους φίλους της ενώ λατρεύει να ασχολείται με την μικρή της ανιψιά, κόρη του πολυαγαπημένου της αδερφού Θανάση.

Advertisement

Η Ρούλα Κορομηλά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια τέτοια στιγμή μοιράστηκε και τώρα με μία throw back φωτογραφία όταν ήταν δεν ήταν στην ενηλικίωση σε καλοκαιρινές διακοπές στην Ρόδο.

Advertisement

Στην λεζάντα της φωτογραφία η ίδια έγραψε: «Όταν ήμουνα μικρή η μαμά μου και ο μπαμπάς μου θεωρούσαν πως είμαι πολύ αδύνατη ,και συνέχεια με μπούκωναν!!! Διακοπές οικογενειακές στη Ρόδο, εδώ, και δίπλα η τσάντα τροφοδοσίας! Βλέπετε πως την κοιτάω έτσι; Πάλι μπουκωμένη μ έχουν…»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement