Η τελευταία φωτογραφία του Σον Κόνερι – Αγκαλιά με τον γιο του Jason και την σύντροφο του στα γενέθλια του

Απέραντη Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σον Κόνερι την οποία γνωστοποίησε η οικογένεια του το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 90 ετών στις Μπαχάμες ενώ κοιμόταν, έπειτα από «αδιαθεσία μερικών ημερών». Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού μετέδωσε το BBC και σε χρόνο ρεκόρ έκανε το γύρο του κόσμου.

Advertisement

Η τελευταία του φωτογραφία:

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την τελευταία φωτογραφία του “James Bond” ο οποίος όπως θα δείτε ποζάρει με τον γιο του στα 89α γενέθλιά του. Ο αστέρας μαζί με τον γιο του Jason και τη σύντροφό του Fiona Upton, φαίνεται ευδιάθετος σε ένα υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο το οποίο τραβήχτηκε τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Advertisement
Πηγή φωτογραφίας: mirror.co.uk

Ο γιος του σταρ μίλησε στο BBC σχετικά με τον χαμό του πατέρα του: «Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε το τεράστιο συμβάν, αφού είναι ακόμα πάρα πολύ πρόσφατο, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας μου δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια θλιβερή μέρα για όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τον μπαμπά μου και μια μεγάλη απώλεια για όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που απολάμβαναν το υπέροχο χάρισμα που είχε ως ηθοποιός».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement