Η Τζένη Καρέζη σε ένα ακόμη σπάνιο καρέ – Ξανθιά στην αγκαλιά του Διονύση Παπαγιαννόπουλου

Η Τζένη Καρέζη έγινε μία από τις μεγαλύτερες Star του θεάτρου και του κινηματογράφου και όχι άδικα αφού το τεράστιο ταλέντο της την οδήγησε απολύτως δικαιωματικά στην κορυφή. Η μελαχρινή καλλονή με τη σπάνια ομορφιά και τα καταγάλανα μάτια υπήρξε ξανθιά. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της εποχής υπάρχουν και εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα από αυτά.

Advertisement

Η ηθοποιός που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιούλιο του 1992, εμφανίστηκε ξανθιά στο πλευρό του Διονύση Παπαγιαννόπουλο στη θεατρική παράσταση “Ένα κουτό κορίτσι” του Ι.Καμπανέλλη που ανέβηκε το 1963 στο Μετροπόλιταν.

Η Ελενα Λυμπέρη μοιράστηκε τη σπάνια εικόνα γράφοντας στη λεζάντα:

Advertisement

Μια αλλιώτικη ξανθιά Τζένη Καρέζη στο θεατρικό έργο «Ένα Κουτό Κορίτσι» το 1963 μαζί με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο. «Πραγματικά κάθε φορά που βρισκόμουν μαζί του, ειδικά στη σκηνή, ήμουν ευτυχισμένη. Έχει πολλά να διδαχθεί κανείς από τον Νιόνιο- το Νιονιό μου όπως τον έλεγα. Όλα αυτά τα χρόνια τον θαύμαζα και τον αγαπούσα. Και έπειτα ήρθε η συνεργασία μας στο «Μεγάλο μας Τσίρκο» όπου πραγματικά τον ερωτεύθηκα με πάθος» είχε πει η Τζένη Καρέζη στη δεκαετία του 70 για τον ηθοποιό που υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς «μπαμπάδες» της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement