Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Ο Joaquin Phoenix εδώ και ένα μήνα έχει κερδίσει τον καλύτερο ρόλο της ζωής του: αυτόν του πατέρα!

Advertisement

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφός του επίσης ηθοποιός Rooney Mara έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το χαρμόσυνο γεγονός ενώ είχε κρατήσει κρυφή ακόμη και την εγκυμοσύνη της Rooney.

Advertisement

Η είδηση μαθεύτηκε από ξένα δημοσιεύματα που επικαλούνται δηλώσεις του σκηνοθέτη Victor Kossakovsky στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης 2020. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο Joaquin και η Rooney έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο θα το ονομάσουν “River”.

Το όνομα δεν είναι τυχαίο αλλά έτσι λεγόταν, ο μεγαλύτερος αδερφός του ηθοποιού, που πέθανε το 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Advertisement

Ο River θεωρείτο λαμπρό αστέρι της γενιάς του και το είδωλο των εφήβων της εποχής. Είχε πάρει μέρος σε 24 ταινίες, όπως την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Οι Εξερευνητές» (Explorers, 1985), τη δραματική ταινία ενηλικίωσης «Στάσου Πλάι Μου» (Stand by Me, 1986), την περιπέτεια «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και Η Τελευταία Σταυροφορία» (Indiana Jones and the Last Crusade, 1989), υποδυόμενος τον νεαρό Ιντιάνα και επίσης το ανεξάρτητο δράμα «Το δικό μου Αϊντάχο» (My Own Private Idaho, 1991)

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement