Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια από την Πέμπτη

Προσωρινή βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα και αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου, ωστόσο από την Πέμπτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με το meteo.gr

Advertisement

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr αναμένεται ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας ενώ πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 16/03.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Τετάρτης 16/03. Στον Πίνακα 1 παρουσιάζονται ενδεικτικά οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται την Τρίτη 15/03 και την Τετάρτη 16/03 σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας.

Advertisement

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχοπτώσεις, τις χιονοπτώσεις ενδεχομένως και σε χαμηλά υψόμετρα και την ενίσχυση των ανέμων αναμένεται από την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ΕΜΥ

Διαβάστε επίσης

Advertisement