Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έντονα φαινόμενα από το βράδυ της Δευτέρας σε Αττική και Εύβοια

Έντονα θα είναι τα καιρικά φαινόμενα και από το βράδυ της Δευτέρας σε Αττική και Εύβοια σύμφωνα με το meteo.gr. Η κακοκαιρία «Αθηνά» συνεχίζει να δείχνει τα… δόντια της με βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά κύριο λόγο σε Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Advertisement

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, βροχές και καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ της Δευτέρας κατά κύριο λόγο σε Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική και το Βόρειο Αιγαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρά φαινόμενα αναμένονται τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια.

Advertisement

Από το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Τρίτης 12/10 ισχυρά φαινόμενα και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, στην Θράκη, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, και στο Βόρειο Αιγαίο.

Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται έως το πρωί της Τρίτης 12/10 καθώς και οι περιοχές που αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα έως το βράδυ της Δευτέρας 11/10 (μαύρες ελλείψεις) και από το βράδυ της Δευτέρας 11/10 έως το πρωί της Τρίτης 12/10 (κόκκινες ελλείψεις).

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement