Καλοκαίρι Υes: Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου για τη μάχη που δίνει στις φωτιές στην Ρόδο – Με λυγμούς στον αέρα του OPEN

Τον πυροσβέστη, Παναγιώτη Σωτηρίου και ξάδελφο του Τριαντάφυλλου φιλοξένησε σήμερα το Καλοκαίρι Yes. Ο Παναγιώτης μίλησε για τη μεγάλη μάχη που δίνουν οι πάντες στην Ρόδο ενάντια στα πύρινα μέτωπα.

Advertisement

«Δίνουμε κάθε λεπτό μάχη κι εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο τους εθελοντές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφούς μου…» είπε αρχικά και λύγισε.

«Το μέτωπο στο χωριό είναι εντάξει. Στο Ασκληπιείο υπάρχει πρόβλημα και το μέτωπο είναι τεράστιο. Δεν είναι εύκολο και για την πυροσβεστική. Πού να πρωτοπάει; Οι πυροσβέστες δίνουν την ζωή τους κάθε μέρα. Δεν πάνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές. Έχουμε γίνει ένα. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί.

Advertisement

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες» συνέχισε μην μπορώντας να κρύψει την έντονη συγκίνησή του.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement