Κατερίνα Λένη για συμπαίκτες της: «Εκεί που φτύνω, δεν ξανά γλύφω»

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, Κατερίνα Λένη, ήταν χθες καλεσμένη στο The 2night Show του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Advertisement

Η Κατερίνα όπως πάντα ήταν πολύ απόλυτη στις απόψεις της και εμφανίστηκε δυσαρεστημένη και με το ριάλιτι μαγειρικής και με τους συμπαίκτες της.

Είπε συγκεκριμένα στον Γρηγόρη πως: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια»!

Advertisement

Και συνέχισε με το ίδιο ύφος λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει».

Στη διάρκεια της συνέντευξης είπε ακόμη: «Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement