Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο χόρεψε ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδούσε ο Γιώργος Τσαλίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη στιγμή μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής φαίνεται να τραγουδά παρευρισκόμενος στον γάμο ενός ζευγαριού, ενώ παράλληλα αποθεώνει τον χορό του Στράτου, ενός εκ των καλεσμένων, που έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Advertisement

Ο Στράτος, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Ωστόσο, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο.

«Ελπίζω να δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Advertisement

Όλο το κείμενο του:

Απαγορεύεται ο χορός!

Advertisement

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος… Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικος που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί… Μπορεί όμως η ψυχή του…Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement