Κώστας Τσουρός: «Σε ηλικία 15 ετών κόντεψα να χάσω την ζωή μου»

Ο Κώστας Τσουρός έχει μια λαμπρή πορεία στην τηλεόραση και την δημοσιογραφία. Εδώ και τρία χρόνια τον απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Advertisement

Πάντα οι συνεντεύξεις του προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον και πάντα οι τίτλοι που βγάζουν διαδέχονται ο ένας τον άλλον. 

Αυτή την φορά από την πλευρά του δημοσιογράφου πέρασε στην πλευρά του συνεντευξιαζόμενου με τον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα να ανκρίνουν τον γνωστό παρουσιαστή – δημοσιογράφο. 

Advertisement

«Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του «μαμάκια». Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερό μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα.

Έχω μεγάλη φοβία με τα σκυλιά, διότι σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο. Στην πορεία του χρόνου έχω προσπαθήσει να μετριάσω αυτή τη φοβία μου και να έρθω κοντά με τους τετράποδους φίλους μας, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχω καταφέρει και δεν αποκλείω πολύ σύντομα να αποκτήσω δικό μου σκυλί. Δέχομαι την κριτική, αλλά θέλω πάντα αυτή να είναι καλώς ειπωμένη. Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες. Μου αρέσει ο διάλογος όταν γίνεται με επιχειρήματα και είμαι φανατικός υποστηρικτής του ρητού: δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζομαι και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement