Η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει στην θάλασσα με μαγιό

Η Ρούλα Κορομηλά για δεκαετίες είχε τον τίτλο της Εθνικής μας παρουσιάστριας. Με εκατοντάδες φαντασμαγορικά shows πρωτοπόρα για την εποχή τους και εκπομπές στο ενεργητικό της που δεν έχανες μέρα για να τα παρακολουθήσεις. 

Advertisement

Τα τελευταία χρόνια την είδαμε να επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του OPEN σε ένα show μεγάλων προδιαγραφών αλλά τα νούμερα δεν την ευνόησαν πολύ. 

Την Πρωτοχρονιά επέστρεψε στο «Σπίτι με το MEGA» σε ένα show μαζί με τον Αντώνη Ρέμο που έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Advertisement

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει την ηρεμία της και περνάει τα βράδια της με λίγους και καλούς φίλους όπως συνήθιζε να κάνει πάντα και ασχολείται με την μικρούλα πολυαγαπημένη της ανιψιά, παιδί του αγαπημένου της αδερφού και στήριγμα της όλα αυτά τα χρόνια Θανάση, μέχρι να κάνει και πάλι μία μεγάλη επιστροφή στη τηλεόραση που θα ενθουσιάσει το κοινό της. 

Η Ρούλα Κορομηλά όλα αυτά τα χρόνια προσέχει πολύ την διατροφή της και το έχει αποδείξει σε όλες τις εμφανίσεις που την έχουμε δει. 

Advertisement

Τώρα το καλοκαίρι απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα και στην φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε από τα social media της παρουσιάστριας με μαγιό για άλλη μια φορά αποδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα που έχει για την ηλικία της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement