Μανούσος Μανουσάκης: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του & το εγγόνι που μόλις απέκτησε!

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τις επαγγελματικές επιτυχίες του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και για τις οικογενειακές του!

Advertisement

Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Δανίκα και στο “Πρώτο Θέμα”, μίλησε για τη σύζυγο, τα παιδιά αλλά και το εγγονάκι που πρόσφατα απέκτησαν!

Δεν έκρυψε το πόσο αγαπάει τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί από το 1972, αποκάλυψε ότι πρόσφατα η κόρη τους Κλεώνη τους χάρισε εγγονάκι και ακόμη μίλησε με περηφάνεια για τον γιο τους Μανόλη, τον οποίο αποκάλεσε “Πρωταθλητή στον σχεδιασμό ήχου”.

Advertisement

Μονίμως με την ίδια Μαρία;

Μονίμως, από το 1972 που συναντηθήκαμε και το 1975 που παντρευτήκαμε. Και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό.

Advertisement

Με δύο παιδάκια;

Τι παιδάκια; Ο Μανόλης είναι 44 και η Κλεώνη 40.

Κλεώνη;

Έμπνευση της Ειρήνης που τη βάφτισε. Ο γιος μου ως μουσικός συμμετέχει σε πολλές δικές μου σειρές καθώς και στο “Ουζερί Τσιτσάνης”. Πρωταθλητής στον σχεδιασμό ήχου. Με διατριβή στη Μουσική, ντοκτορά με θέμα “Συνέργεια στην καλλιτεχνική δημιουργία”. Ο πρώτος που έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Κάθε χρόνο γίνεται κάλεσμα διεθνώς, όπου συμμετέχουν 15-20 άτομα στο κτήμα μας, τον ελαιώνα μας στη Σελλασία Λακωνίας. Τώρα ο Μανώλης είναι στο Βερολίνο. Η Κλεώνη μόλις γέννησε παιδάκι, είμαστε παππούς και γιαγιά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement