Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ σε δημόσιο χώρο & οι εξωσωματικές

Η πάντα ανατρεπτική Μαρία Κωνσταντάκη ήταν χθες καλεσμένη στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Advertisement

Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς περνάει τις μέρες της στην περίοδο της καραντίνας, λέγοντας πώς τώρα που έχει την σκυλίτσα της την Γκόλφω, κάνουν ατελείωτες βόλτες με αποτέλεσμα να χάσει 5 ολόκληρα κιλά!

Η Μαρία όμως όπως μας έχει συνηθίσει μίλησε ανοιχτά και για τα προσωπικά της.

Advertisement

Αποκάλυψε πως είχε έναν δεσμό με τον οποίον ήθελε να παντρευτεί, ότι την έχουν απατήσει, και εξήγησε γιατί δεν την απασχολεί να γίνει μητέρα.

«Ήθελα να παντρευτώ κάποιον αλλά εκείνος δεν ήθελε, μάλλον είχε σωστό ένστικτο» είπε.

Advertisement

Αναφέρθηκε στα προσωπικά της λέγοντας:

«Η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής, να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό. Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Γιατί στα γηρατειά τι θα έχουμε να θυμόμαστε;

Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη. Δε θυμάμαι. Α στην παλιά Βουλή. Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο μέρος μετά την ερωτική συνεύρεση!».

Ενώ σε ερώτηση του Γρηγόρη για το θέμα της μητρότητας, η Μαρία απάντησε:

«Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί . Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα.

Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδιά. Μία εβδομάδα δεν έτρωγα για την Γκόλφω επειδή θα με έβλεπε ανθρώπινο φαγητό και δεν έπρεπε να της δώσω. Φοβερό άγχος για την τουαλέτα, για το αν θα κοινωνικοποιηθεί».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement